جشنواره تابستانه سبزی و غذاهای محلی منطقه سنجان اراک آغاز شد

اولین روز از جشنواره تابستانه سبزی و غذاهای محلی منطقه سنجان با حضور رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهرداری اراک و جمعی از شهروندان، در منطقه سنجان برگزار شد.

این جشنواره به مدت سه روز و تا ۳۰ شهریور ماه، در منطقه سنجان برگزار می گردد.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک:

جشنواره‌های محلی، بیانگر ویژگی‌ها و فرصت های شغلی آن محله است

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک گفت : جشنواره‌هایی که به صورت محلی برگزار می‌شود و شاخصه‌ های محله‌ها را مطرح می‌کند، بیانگر ویژگی‌های و فرصت‌های شغلی آن محله است.

حسین عبدالهی فر در جشنواره تابستانه سبزی و غذاهای محلی منطقه سنجان، اظهار کرد: این جشنواره‌ها به ویژه جشنواره‌ هایی که به این صورت محلی برگزار می‌شود و شاخصه‌های محله‌ها را مطرح می‌کند،  بیانگر ویژگی‌های و فرصت‌های شغلی آن محله است.

وی در ادامه افزود: معرفی ویژگی‌های طبیعی محله بسیار اهمیت دارد، به همین علت خط مشی شهرداری و شورای شهر هم به همین روال است که امید می‌رود بتوانیم آن را در شهر و در رسانه‌ها بارز کنیم تا شهروندان با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این محله‌ها آشنا شوند.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک:

جشنواره سبزی سنجان، توانمندی های این منطقه را در اقتصاد شهری نشان می دهد

پیمان عین القضاتی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شورای شهر به دنبال رونق بخشی و برجسته کردن محله‌هایی است که دارای ظرفیت‌های خاصی هستند و برای معرفی این محله‌ها به عنوان هویت‌های محلی امر گسترش آنها را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در جشنواره تابستانه سبزی و غذاهای محلی سنجان اراک افزود: شهر اراک در کنار محله‌های بسیار خوب خود، چهار عنصر هویتی کالبدی دارد که ما به دلیل اینکه این محله‌ها هویت شهر هستند سعی کردیم آنها را مدام تکرار کنیم تا شهروندان و محله حس تعلق پیدا کند.

عین القضاتی گفت: شورای ششم در راستای سیاست‌های خود که مبحث محله محوری است به دنبال رونق بخشیدن به محله‌هایی است که دارای ظرفیت‌های خاصی هستند.

وی تصریح کرد: با ایجاد حس تعلق در شهروندان موجب افزایش میزان مشارکت آنها در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی می‌شود.

این عضو پارلمان شهری اراک با بیان اینکه شهر اراک دارای چهار عنصر هویتی کالبدی است، گفت: ما باغات سنجان و کرهرود، قنات ناصری، قنوات این منطقه و بازار و خانه‌های تاریخی، چهار عنصر را به عنوان عناصر وحدت بخش وحدت آفرین و هویت ساز برای شهر اراک قلمداد می‌کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک ادامه داد: اگر در سال‌های گذشته به خوبی به این عناصر پرداخته می‌شد، بدون شک امروز برداشت بهتری از آنهامی توانستیم داشته باشیم.

وی افزود: منطقه‌ای که ما در آن حضور داریم به نام ریه‌های تنفسی شهر اراک محسوب می‌شود که از بیش از هزار و ۷۰۰ هکتار مساحت این منطقه هم اینک بیش از ۷۶۰ هکتار آن باقی مانده است.

عین القضاتی اضافه کرد: دلیل این اتفاق عدم اهمیت دادن به این منطقه و این محله با صفا و با قدمت تاریخی زیاد و مؤثر در حوزه زیست محیطی است.

وی اظهار کرد: این موعد زمانی بر اساس گفته‌های کشاورزان محلی زمانی است که محصولات کشاورزی در حوزه سبزی تقریباً کامل می‌شود، در منطقه سنجان ما برای حفظ این منطقه باید ما آن را به مردم بازنمایی و مجدد عرضه کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک با اشاره به اینکه سبزی کاری در سنجان کارآفرینی را در نهاد خود نهفته دارد افزود: کاشت و برداشت سبزی و محصولات پیرامون آن به خصوص محصولاتی که در خانه تولید می‌شود و ما می‌توانیم از آن بهره برداری کنیم، موجب کارآفرینی می‌شود.

وی ادامه داد: شعار ما برای محله سنجان با قدمت تاریخی و محصولات بسیار متنوع باغی، کشاورزی و زراعی و بوستان‌های آن تا صنایع دستی «هر خانه یک کارخانه» است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک افزود: برای سنجان ما هر منزل می‌تواند یک تولیدکننده صنایع دستی و محصولات فرآوری شده از حوزه کشاورزی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو