
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی افزود: تاریخ و قدمت تهیه حلوا شکری، محفوظ ماندن سنت تهیه حلوا ارده و ثبت آن از جمله دلایلی است که میتوان با اتکا بر آن، این شیرینی مخصوص را در فهرست میراث معنوی کشور ثبت کرد.
به گفته وی در گذشته دو محصول در این منطقه تولید میشده که غیر از جوزغند، حلوای جاسب یکی از آنها بوده و ثبت ملی این سوغات و برگزاری جشنواره حلواشکری، این محصول به نام جاسب می توان موجبات جذب گردشگر را در استان فراهم آورد و امروزه این حلوا یکی از عوامل مؤثر بر اقتصاد منطقه محسوب میشود.
Post Views: ۱۶۱