علیرضا قصوری، مدیر هتل، با تأکید بر اهمیت حفظ اصالت غذاهای محلی، از تلاشهای این مجموعه برای ارائه بهترین و باکیفیتترین غذاهای سنتی اصفهان خبر داد.
علیرضا قصوری، مدیر هتل پارسیان عالیقاپو، در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد: بوفه غذاهای سنتی اصفهان با هدف احیای مجدد غذاهای اصیل این شهر تاریخی در هتل پارسیان عالیقاپو و با حضور استاندار رونمایی شده است.
مدیریت هتل پارسیان عالی قاپو با ابراز رضایت از استقبال مقامات استان از این اقدام، گفت: حرکت گردشگری خوراکی که در هتل ما آغاز شده، چند هدف مهم دارد. یکی از این اهداف، احیای اصالت غذایی اصفهان است. متأسفانه در سالهای اخیر، غذاهای سنتی جای خود را به غذاهای بیخاصیت و فست فود دادهاند و حیف است که غذاهای ارزشمند و مفید ما فراموش شوند.
قصوری به معرفی غذاهای سنتی اصفهان از جمله بریان، خورشت ماست، قیمهریزه، کباب مشتی و ماش و قمری، کاله جوش و آمربی پرداخت و گفت : این مجموعه با افتخار به ارائه این غذاها به همشهریان و گردشگران میپردازد.
وی همچنین خاطرنشان کرد : اصفهان دارای غذاهای غنی و اصیلی است که نباید فراموش شوند و افتتاح منوی غذاهای سنتی در هفته گردشگری را یک دستاورد مهم دانست.
مدیر هتل پارسیان عالیقاپو در ادامه تأکید کرد : هدف اصلی این اقدام حفظ اصالت غذاهای محلی و معرفی آنها به گردشگران است.
وی با اشاره به تنوع غذاهای سنتی اصفهان، افزود: ما با مشورت از میراث فرهنگی، غذاهای شاخص را انتخاب کردیم و اکنون به عنوان تنها هتل با منوی غذاهای سنتی اصفهان در این مسیر پیشرو هستیم..همچنین قیمتهای منوی غذاهای سنتی در این هتل با حاشیه سود پایین تعیین شده تا همه افراد، حتی کسانی که توان مالی محدودی دارند، بتوانند از این تجربه لذت ببرند. این منو تنها در روزهای پنجشنبه و جمعه همراه با اجرای زنده موسیقی سنتی ارائه میشود.
وی همچنین به اهمیت غذاها به عنوان بخشی جداییناپذیر از فرهنگ و هویت یک منطقه اشاره کرد و گفت : غذاهای سنتی اصفهان با بهترین کیفیت و مواد اولیه در هتل پارسیان عالیقاپو به گردشگران و همشهریان ارائه میشود.
قصوری در ادامه بیان کرد : ارائه غذاهای سنتی اصفهان در روزهای پایانی هفته فرصتی مناسب برای خانوادهها و گردشگران فراهم میآورد تا از طعمهای کمتر شناختهشده این شهر در فضایی شاد و دلنشین لذت ببرند. هتل پارسیان عالیقاپو یکی از بهترین هتلهای ۴ ستاره اصفهان است که با سابقه طولانی خود، گزینههای اقامتی متنوعی را برای میهمانان فراهم کرده است و دسترسی خوبی به جاذبههای گردشگری این شهر دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: افتتاحیه این منو همزمان با هفته گردشگری برگزار شد و این اقدام در راستای تأکید استاندار اصفهان بر اهمیت گردشگری و پتانسیلهای موجود در استان انجام شده است.
قصوری افزود: اگر تبلیغات به خوبی انجام شود، گردشگران از هتلهای دیگر برای صرف غذا به هتل ما خواهند آمد.