به گزارش خبرنگارپایگاه خبری اکورسانه ؛ پخت به موقع وکیفیت نان یکی از مسائل اساسی و مهم در زندگی روزمره مردم این منطقه به شمار میآید. نان به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی در فرهنگ و سنتهای ایرانی، نیازمند توجه ویژهای است تا بتواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد. در سالهای اخیر، مشکلاتی در زمینه کیفیت نان در این شهرک مشاهده شده است که دلایل مختلفی نظیر عدم استفاده از نیروی ماهر در پخت نان به آن دامن زده است.
یکی ازشهروندان این منطقه گفت :شهرک شهید کشوری باجمعیتی بالغ بر ۱۰هزارنفر که درحال حاضر بیش از ۱۲نانوایی دراین شهرک دایر هستند که متاسفانه فقط ۳ الی ۴ نانوایی به طور نیمه وقت اقدام به پخت نان میکنند وهرنانوایی درروز که اقدام به پخت نان میکند درطول شبانه روز فقط ۲ساعت فعالیت دارد که متاسفانه جوابگوی مردم این منطقه نیست وبیشتر اوقات شهروندانی که احتیاج به تهیه نان دارند باید به مرکز شهرایلام مراجع کنند تا بتوانند تهیه نان نمایند
وی گفت :نانوایی صمون ،بربری ،ریزشی وتافتون درطول یک هفته شاید ۳ الی ۴ بار اقدام به پخت نان می کنند وبیشتر روزها مخصوصا روزجمعه تعطیل هستند ومردم هم برای تهیه نان سرگردان می مانند واین درنوع خود باعث تاسف است که هیچ نظارتی براین صنف وجود ندارد
یکی دیگرازشهروندان این منطقه گفت :وقتی برای تعطیلی های بی مورد ازصاحب نانوایی ها سوالی مطرح میشود کمبود آرد را باعث این تعطیلی ها بیان میکنند ونبود سهمیه کافی از مشکلات این صنف خود بیان میدارند حال میطلبد مسئولین زیربط دراین مورد نظارت کافی داشته باشند وبا متخلفانی که اقدام به فروش آرد یارنه ای می نمایند برخورد قاطع داشته باشند ومتخلفان را به دست قانون بسپارند تا شاید بتوان نظم ورضایت مردم این منطقه را فراهم نمایند