انجام پایش کمیت آرد در سطح واحدهای تولیدی آرد استان

برابر وظایف ذاتی سازمان ملی استاندارد بر روی فرآورده های بسته بندی شده مطابق استاندارد ملی ۱۶۳۸۱ آزمون پایش کمیت انجام می گیرد.

به گزارش خبرنگارپایگاه اکورسانه، در ادامه پایش کمیت فرآورده ها ی دارای بسته بندی از اواسط مهر ماه سال جاری در طول دو هفته پایش کمیت آرد تولیدی در کارخانه های آرد استان توسط اداره اندازه شناسی اداره کل استاندارد مورد آزمون توزین و پایش کمیت قرار گرفت.

مدیرکل استاندارد استان گفت: این آزمون ها با مراجعه سرزده کارشناس اندازه شناسی به کارخانه های آرد و انجام توزین کیسه های آرد در حال کیسه گیری انجام شد.

محمدی با اشاره به اینکه، این طرح کشوری بوده و همزمان توزین کیسه های آرد در تمامی کارخانه های آرد کشور انجام می گیرد، عنوان کرد: در این طرح در استان کیسه های آردی که به منطور خبازی کیسه گیری می شدند در ۵ کارخانه آرد استان توزین شدند و بعد از کسر وزن کیسه های خالی؛ وزن خالص هر کیسه آرد مشخص شد که در هیچ کدام از نتایج آزمون آ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو