روحالله جواهری، مدیرعامل شرکت عسل رایحه خوانسار ، در نشست خبری که با خبرنگاران برگزار شد، به تاریخچه و میراث ۸۰ ساله این شرکت اشاره و تأکید کرد : عسل رایحه به عنوان اولین عسل ارگانیک در ایران، از سال ۱۳۸۷ فعالیتهای خود را در زمینه مدیریت ارگانیک آغاز کرده است. این شرکت اکنون با دریافت گواهینامههای معتبر از ایران و آمریکا، به موفقیتهای چشمگیری در عرصه صادرات دست یافته است.
وی با بیان اینکه این شرکت موفق به دریافت گواهی ارگانیک از معتبرترین شرکتهای گواهیدهنده شده است، افزود: این گواهیها اعتبار ما را افزایش داده و رونق صادرات را به همراه داشته است .
جواهری همچنین تصریح کرد که محصولات عسل رایحه به کشورهای حوزه خلیجفارس و یکی از کشورهای آفریقایی صادر میشود.
مدیرعامل عسل رایحه بر اهمیت کنترل کیفیت تأکید کرد و گفت: محصولات ما دارای آنالیز آزمایشگاهی مشخص هستند که مشتریان را از ترکیب و کیفیت عسل آگاه میکند.
وی همچنین به نقش حیاتی زنبور عسل در کشاورزی و محیطزیست اشاره کرد و مشکلات موجود در صادرات عسل به اروپا را مورد بررسی قرار داد.
روحالله جواهری با اشاره به نوآوریهای جدید شرکت، از ترکیب عسل با زعفران به عنوان یکی از محصولات جدید یاد کرد و از استقبال خوب بازارهای صادراتی خبر داد.
وی در ادامه تأکید کرد : برای تشخیص عسل مرغوب، بهترین راه خرید از برندهای معتبر و دارای مجوز استاندارد است.
مدیرعامل عسل رایحه خاطرنشان کرد : تلاشهای این شرکت برای ارائه عسل خالص و باکیفیت ادامه دارد و همکاری با زنبورداران باسابقه کشور از جمله اهداف اصلی آنهاست.
وی مفهوم محصولات ارگانیک را توضیح داد و گفت: هر ماده غذایی که بدون باقیمانده سموم و کود شیمیایی تولید شود، به عنوان محصول ارگانیک شناخته میشود.
مدیرعامل عسل رایحه همچنین بر اهمیت ارائه خدمات باکیفیت، بستهبندی لوکس و تنوع بالای محصولات تأکید کرد.
وی در ادامه تصریح کرد:کشورهای عربی به بستهبندیهای شکیل علاقه ویژهای دارند؛ زیرا این نوع بستهبندی نشاندهنده کیفیت بالای محصول است و میتواند توجه مشتریان بالقوه را جلب کند.
جواهری در مورد عوامل مؤثر بر کیفیت عسل نیز توضیح داد: منطقه، نوع گل و زنبور عسل تأثیر زیادی بر کیفیت نهایی عسل دارند.
وی همچنین خاطرنشان کرد : به دلیل ساختار خاص خود، عسل به عنوان یک ماده غذایی سالم و مغذی شناخته میشود.
به گفته جواهری، کیفیت بالای محصولات متنوع این شرکت بازتابی از اصالت، هویت برند و قدمت طولانی آنهاست. شرکت عسل رایحه با هدف ادامه این مسیر موفقیتآمیز و ارتقاء کیفیت محصولات خود، به همکاری نزدیک با زنبورداران و کشاورزان محلی ادامه خواهد داد تا بهترین عسلهای ارگانیک را برای مشتریان خود فراهم کند.
وی همچنین به دو نوع تغذیه زنبوران اشاره کرد و توضیح داد: زنبورها میتوانند از شهد گل و گیاه یا شکر تغذیه کنند. تغذیه با شکر کیفیت پایینتری دارد و هزینه بیشتری نیز به همراه دارد.
جواهری به معیارهای کیفیت عسل اشاره کرد و گفت: حرارت دادن به عسل باعث کاهش کیفیت آن میشود.( HMF) حرارت دادن را نشان میدهد و حد مجاز آن ۴۰ است.
وی همچنین به استاندارد ساکاروز اشاره کرد و افزود: در استاندارد ما، ساکاروز نباید از ۵ درصد بیشتر باشد، اما در عسل کنار ممکن است تا ۷ و ۸ درصد هم باشد.
وی در ادامه با بیان این که تمرکز اصلی شرکت بر روی بستهبندی است ، افزود: در حال حاضر ۲۰ نیرو به صورت مستقیم در این زمینه فعالیت میکنند.
جواهری به نکات مربوط به مصرف عسل برای بیماران دیابتی اشاره کرد و گفت: مصرف عسل باید کنترل شده و با مشورت پزشک باشد.
وی همچنین بهترین نوع عسل را عسل کنار معرفی کرد و بیان داشت: مرکز، غرب و جنوب ایران به دلیل پوشش گیاهی و رطوبت هوا، بهترین کیفیت عسل را دارند.