به گزارش اکو رسانه :رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تأکید کرد: بررسی وضعیت واحدهای تولیدی احیاء شده و واحدهای تولیدی راکد به طور جد باید در دستور کار استان قرار گیرد.
علیرضا نورانی در حاشیه این جلسه گفت: طی دو سال گذشته استان گلستان، در احیا و بازگرداندن ۱۲۰ واحد تولیدی راکد، توانسته به موفقیت های چشمگیری دست یابد و اثرات خوبی را در رشد اقتصادی استان ایجاد کند.
او افزود: استاندار گلستان، تدام احیای واحدهای راکد را به دبیرخانه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تأکید نمود و مقرر شد موضوع احیای واحدهای راکد را در دستور کار خود قرار دهد.
نورانی گفت: ۱۹۵ واحد راکد و نیمه فعال در استان می باشد که ارزش دارایی این واحدها حدود ۷۳۰۰ میلیارد تومان است و در صورت احیاء این واحدها، میتوان بالغ بر ۱۵۰۰ شغل ایجاد شود.
وی تصریح کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در راستای نامگذاری شعار سال (رشد تولید و مهار تورم)، یکی از مصادیق رشد تولید، بازگشتن این واحدها به عرصه تولید و اقتصاد استان است.
وی یادآور شد: طبق گزارشات دریافتی از دستگاه های اجرایی، بخش صنعت و معدن در تولید و رشد اقتصادی استان بسیار تأثیرگذار می باشد.
نورانی ادامه داد: حدود ۲۰ درصد از اصلی ترین فاکتورهای مهم در جهت احیاء واحدهای تولیدی راکد، بایستی شناسایی و احصاء شود و در دستور کار دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد.
رئیس سازمان عنوان کرد: طی دو سال گذشته در استان گلستان، ۸۳ واحد صنعتی به عرصه تولید بازگشتند و بالغ بر ۹۵۳ شغل ایجاد شده و همچنین بالغ بر ۲۶۶۰ میلیارد تومان بابت احیاء این واحدها، سرمایه گذاری مجدد صورت پذیرفته است.
وی تأکید کرد: موضوع توزیع شفاف و عادلانه تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی راکد، باید در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مطرح شود، تا شاهد احیاء هرچه بیشتر واحدهای راکد فعلی باشیم و از طرفی در سالهای آتی در مدار و شیب مثبت رشد اقتصادی قرار بگیریم.